Riva Vägg i Stockholm

Vill du få mer utrymme i hemmet eller ska ni göra förändringar i BRF:en? Kanske vill du skapa ett kontorslandskap på arbetsplatsen? Då kan vi hjälpa dig! Vi har mångårig kunskap och erfarenhet av rivningsarbeten och kan ta bort en vägg för att skapa en mer öppen planlösning. Vi lyssnar noga på våra kunders önskemål och arbetar därefter. För oss är det viktigt att du inte bara känner dig trygg, utan att du också blir riktigt nöjd med arbetet. Hör av dig till oss om du behöver hjälp. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Riva Vägg

Behöver ni hjälp med att riva en vägg? Vi har flera års erfarenhet för att skapa en öppen planlösning.

Bygga Innervägg

När väggen har rivits så kan vi hjälpa er bygga en ny innervägg. Kontakta oss idag!

Lättrivning

Behöver ni istället hjälp med andra lättrivnings-tjänster? Självfallet kan vi ordna detta!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  En Proffsig Rivare för att Riva din Vägg i Stockholm Ta det säkra före det osäkra och kontakta oss redan idag!

  Vi river din vägg i Stockholm

  Anledningar till att man vill riva en vägg kan vara många. Det kan handla om att man vill ha en mer öppen planlösning, men det kan också handla om en renovering i hemmet där man vill skapa ett rum av två mindre. Vi arbetar med alla kundgrupper inom Stockholmsområdet, vilket innebär att vi hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företagare och privatpersoner. Observera att ROT-avdraget endast gäller för rivningar i privata bostäder där du står som ägare.

  Professionella hantverkare med lång erfarenhet

  Våra hantverkare har lång erfarenhet av att riva väggar. Vi har inte bara den kunskap som krävs, utan har också grundläggande och bra utbildningar bakom oss. Naturligtvis ser vi även till att ständigt hålla oss uppdaterade om nya och bra metoder, samtidigt som vi alltid arbetar enligt rådande branschregler.

  Vi hjälper dig att få mer utrymme 

  Det finns flera orsaker till varför man kan vilja anlita professionell hjälp för att riva en vägg. Det kan till exempelvis handla om att man ska riva vägg med el eller att man vill riva en bärande vägg. I dessa situationer är det bäst att använda sig av proffsen. Vi kan hjälpa dig att skapa mer utrymme genom att riva vägg mellan kök och vardagsrum och arbetar alltid med de bästa metoderna för att kunna riva vägg utan att byta golv på köpet.

  Vi tar oss an små och stora uppdrag

  För oss spelar det ingen roll om det är ett stort eller litet projekt som du vill ha hjälp med. Vi tar oss an alla typer av arbeten. Vi kan hjälpa till i samband med att du vill riva en vägg på egen hand och kan också ta oss an hela ansvaret från början till slut.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   - Projektledare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Bektur
   - Projektledare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Använd ROT-avdraget för att sänka kostnaderna

   Att anlita en byggfirma kan i många fall bli en kostsam historia. Det beror naturligtvis på hur omfattande arbetet är, men också vilket material man vill använda och vilka metoder som krävs. Vi är ett seriöst företag som är registrerade för F-skatt. Det innebär att du kan använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss som privatperson och du behöver inte heller oroa dig för sociala avgifter. Informera oss i samband med bokning att du vill använda ROT, så löser vi hela biten åt dig.

   Alltid en nöjd kund garanti 

   Om en kund inte är nöjd, spelar det ingen roll hur duktiga vi tycker att vi är. Trots vår spetskompetens är målet alltid att du som kund ska bli helt och hållet nöjd med arbetet. Det innebär att vi alltid erbjuder en nöjd kund garanti för alla våra tjänster. Är du inte nöjd med ett arbete är det bara att höra av sig, så kommer vi ut och åtgärdar detta.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

   Vilka kunder hjälper ni och vart i Stockholm kan vi anställa er?

   Vårt rivningsbolag tar framför allt uppdrag för företag och fastighetsägare. Vi tar också arbeten för bostadsrättsföreningar och kan jobba som underleverantör åt andra byggföretag. Vårt arbetsområde kan definieras som Stor-Stockholm. Det betyder att vi står redo att ta uppdrag från Upplands-Väsby i norr till Enköping i söder, Färingsö i väster till Värmdö i öster.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad är begrepp som innebär att en firma tar ansvar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. Vid totalentreprenad har beställaren alltså bara en avtalspart. Exempelvis om du anställer Stockholm Rivning så har du endast en kontaktperson under projektets gång vilket underlättar processen. Fördelen med att anställa oss är att vi har både bred erfarenhet som totalentreprenör och som underentreprenör. Om ni vill veta mer så kontakta oss gärna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för rivning?

   En del av våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdrag. Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 30% av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor per år, för olika typer av bygg- och renoveringstjänster. Innan du hör av dig till oss med ditt uppdrag rekommenderar vi att du kontrollerar med Skatteverket att du har ROT-avdrag kvar att dra av. Därefter kan vi hjälpa dig med pappersarbetet och se till att avdragen dras som de ska. Fråga bara om ROT-avdraget när du hör av dig till oss.

   Hur mycket kostar det att riva?

   Exakt vad en rivning kostar på beror på förutsättningarna för varje enskilt uppdrag. Vissa jobb är enklare och andra mer komplicerade. Ett rivningsarbete, som att riva en bärande vägg, är till exempel mer krävande än att riva ett helt hus. Särskilt om arbetet ska ske i anslutning till lokaler som används. I och med att alla uppdrag är unika så avstår vi från att uppge några exakta priser här. Om du hör av dig till oss och presenterar ditt uppdrag får du dock en offert helt kostnadsfritt. I vissa fall kan vi behöva besöka uppdragsplatsen för att avgöra vad arbetet kräver. Offerten är självklart gratis oavsett.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Rivning när vi behövde renovera och riva ut vårt badrum och kök. Rivarna var väldigt lyhörda, punktliga och städade rent efter sig.  Kan verkligen rekommendera dem och kommer garanterat använda dem vid nästa rivprojekt.

   Johan R, Solna

   Stockholm Rivning anlitades för en totalrenovering av vår lägenhet i Sollentuna. Arbetet var klart på utsatt tid och slutresultatet blev väldigt fint. Trevligt bemötande både deras projektledare och anställda. Vi rekommenderar för framtida rivningar.

   Niklas E, Sollentuna

   Vi tog hjälp av Stockholm Rivning för rivning av vårt golv till bostadsrättsföreningen. Vi fick snabb återkoppling och en tydlig, lättläst och fri offert. Deras rivkillar utförde arbetet helt enligt vår överenskommelse, snabbt och effektivt. Vi rekommenderar!

   Petra S, Styrelsemedlem

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig riva din fastighet i Stockholm

   Stockholmsberget

   Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset “Stockholmsbergen” i Södertälje.

   Norra Tornen

   Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus “Norra Tornen” beläget i Vasastan.

   Tingstorget

   Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet “Tingstorget” i Alby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    - Projektledare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se

    Bektur
    - Projektledare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se