Husrivning i Stockholm

Vi är en byggfirma som utför allt inom Husrivning i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med Riva Huset, Villan, Förrådet eller andra Rivningar. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Riva Hus

Vi är en professionell rivningsfirma som kan jämna hus med marken, redo att lägga en ny grund för ett nytt projekt.

Riva Villa

På vår firma månar vi alltid om det bästa för dig som kund. I detta ingår säkerheten & kompetensen för att utföra en snabb och bra rivningsplan!

Lättrivning

Ibland kan bara en del av huset behöva rivas, såsom ett badrum eller ett kök. Det går lika bra att anlita oss för de mindre uppdragen som det gör för en komplett husrivning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Husrivning i Stockholm Kostnadseffektiva och precisa rivningar

  Husrivning i Stockholm

  Har huset sett sina bästa dagar och är det dags för en minst sagt omfattande husrenovering? När ett hus är i så dåligt skick att det inte längre garanterar en stabilitet är det dags att riva det. Vi är en professionell rivningsfirma som kan jämna hus med marken, redo att lägga en ny grund för ett nytt projekt. Vi utför rivning i hela Stockholmsområdet och våra rivare har lång erfarenhet från branschen. Kontakta oss så får du ett kostnadsfritt förslag i din offert.

  Från rivningsfirma till perfektionistiskt byggföretag

  Det bästa steget du kan ta i din process mot ett nytt och starkt hus, är att anlita oss både för att riva hus men också för att bygga nytt. Det är alltid bäst att samarbeta med samma aktör utan att behöva byta och vi är både din rivare och din byggmästare i samma veva. Ta ditt hus till nya höjder med oss så får du garanterat precis det du är ute efter!

  Med uppdrag inom alla typer av renoveringsarbeten

  Vi erbjuder ett brett spektrum av byggtjänster och rivningsarbeten för både privatkunder och företag. Våra medarbetare utför hela arbetet från början till slut, inklusive planering, bortforsling av avfall och vidare till själva byggmomenten. Genom åren har vi varit med och bidragit till nöjda och glada husägare och företag som velat få ut det gamla och ta in det nya med nya lösningar, säkrare teknik och trevligare energi i det nya hemmet eller den nybyggda fastigheten.

  Vi utför även byggstädning i Stockholm. Läs mer här.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   - Projektledare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Bektur
   - Projektledare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Dags att riva huset?

   Ett rivningsjobb är ett tungt och krävande arbete som aldrig ska utföras på egen hand. Oavsett om det rör sig om ett projekt i mindre skala eller ett omfattande arbete, ska du alltid anlita professionella och kompetenta medarbetare som vet hur man gör från början till slut. 

   Ta det säkra före det osäkra och kontakta oss redan idag!

   Hela huset eller enbart delar – vi utför båda två!

   Ibland kan bara en del av huset behöva rivas, såsom ett badrum eller ett kök. Det går lika bra att anlita oss för de mindre uppdragen som det gör för en komplett husrivning. Vi är idel öra för dina frågor och synpunkter!

   Säkert och effektivt i alla lägen!

   På vår firma månar vi alltid om det bästa för dig som kund. I detta ingår säkerheten och kompetensen för att utföra en snabb och bra rivningsplan. En husrivning kräver exempelvis avstängning av el och vatten, ett rivningslov och inte minst säker utrustning med medarbetare som har behörighet och kompetensen att använda den.

   Rivningsföretag som jämnar huset med marken

   Att jämna hus med marken är ingenting en lekman bör åta sig. Vi ser till att ta bort el, stänga av värmeelement och vatten i hela fastigheten och lägger stor vikt vid små detaljer som avloppsrör och små kablar som kan betyda mer än vad man kan tro. Med oss är både du och ditt hus i säkra händer under hela rivningen.

   Glöm inte rivningslovet

   För att få riva ett hus måste det finnas ett rivningslov, ett så kallat tillstånd från kommunen. Utöver detta tillstånd behöver du även följande:

   • En kvalitetsansvarig
   • Rivningsplan och rivningsanmälan

   Gå in på din kommuns stadskontor eller hemsida för att hitta rätt blanketter! Har du frågor kan du även ta dem med oss; vi guidar dig rätt och informerar dig vad du ska göra i ett första skede.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

   Vilka kunder hjälper ni och vart i Stockholm kan vi anställa er?

   Vårt rivningsbolag tar framför allt uppdrag för företag och fastighetsägare. Vi tar också arbeten för bostadsrättsföreningar och kan jobba som underleverantör åt andra byggföretag. Vårt arbetsområde kan definieras som Stor-Stockholm. Det betyder att vi står redo att ta uppdrag från Upplands-Väsby i norr till Enköping i söder, Färingsö i väster till Värmdö i öster.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad är begrepp som innebär att en firma tar ansvar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. Vid totalentreprenad har beställaren alltså bara en avtalspart. Exempelvis om du anställer Stockholm Rivning så har du endast en kontaktperson under projektets gång vilket underlättar processen. Fördelen med att anställa oss är att vi har både bred erfarenhet som totalentreprenör och som underentreprenör. Om ni vill veta mer så kontakta oss gärna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för rivning?

   En del av våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdrag. Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 30% av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor per år, för olika typer av bygg- och renoveringstjänster. Innan du hör av dig till oss med ditt uppdrag rekommenderar vi att du kontrollerar med Skatteverket att du har ROT-avdrag kvar att dra av. Därefter kan vi hjälpa dig med pappersarbetet och se till att avdragen dras som de ska. Fråga bara om ROT-avdraget när du hör av dig till oss.

   Hur mycket kostar det att riva?

   Exakt vad en rivning kostar på beror på förutsättningarna för varje enskilt uppdrag. Vissa jobb är enklare och andra mer komplicerade. Ett rivningsarbete, som att riva en bärande vägg, är till exempel mer krävande än att riva ett helt hus. Särskilt om arbetet ska ske i anslutning till lokaler som används. I och med att alla uppdrag är unika så avstår vi från att uppge några exakta priser här. Om du hör av dig till oss och presenterar ditt uppdrag får du dock en offert helt kostnadsfritt. I vissa fall kan vi behöva besöka uppdragsplatsen för att avgöra vad arbetet kräver. Offerten är självklart gratis oavsett.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Rivning när vi behövde renovera och riva ut vårt badrum och kök. Rivarna var väldigt lyhörda, punktliga och städade rent efter sig.  Kan verkligen rekommendera dem och kommer garanterat använda dem vid nästa rivprojekt.

   Johan R, Solna

   Stockholm Rivning anlitades för en totalrenovering av vår lägenhet i Sollentuna. Arbetet var klart på utsatt tid och slutresultatet blev väldigt fint. Trevligt bemötande både deras projektledare och anställda. Vi rekommenderar för framtida rivningar.

   Niklas E, Sollentuna

   Vi tog hjälp av Stockholm Rivning för rivning av vårt golv till bostadsrättsföreningen. Vi fick snabb återkoppling och en tydlig, lättläst och fri offert. Deras rivkillar utförde arbetet helt enligt vår överenskommelse, snabbt och effektivt. Vi rekommenderar!

   Petra S, Styrelsemedlem

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig riva din fastighet i Stockholm

   Stockholmsberget

   Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset “Stockholmsbergen” i Södertälje.

   Norra Tornen

   Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus “Norra Tornen” beläget i Vasastan.

   Tingstorget

   Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet “Tingstorget” i Alby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    - Projektledare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se

    Bektur
    - Projektledare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se