Avväxling i Stockholm

Vi är ett skickligt byggföretag som hjälper till med alla slags avväxlingar och håltagningar i Stockholmstrakten. Vi har hittills under vår verksamma tid hjälpt kunder med avväxlingar i bland annat Äppelviken, Nockeby, Alvik och Traneberg och jobbar över hela Stor-Stockholm. Vi är experter på att analysera bärande väggar och lägga grunden till en bärfast byggnadsstruktur. Kontakta oss för en fri offert idag!

Avväxling Bärande Vägg

Vi kan hjälpa dig med avväxling av alla slags bärande innerväggar i lägenheter & hus.

Avväxling Fönster

Vi har mångårig erfarenhet av avväxling för fönster & andra öppningar i bärande konstruktioner.

Lättrivning & Håltagning

Vi kan givetvis hjälpa er med annat inom lättrivning & håltagning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behöver ni hjälp med Avväxling i Stockholm? Proffsigt byggföretag som utför alla slags avväxlingar & håltagningar i Stockholmstrakten

  Vi hjälper dig med håltagning & avväxling i Stockholm

  Om du vill bygga ut eller förändra den rumsliga layouten i en fastighet så finns det en risk att du behöver göra hål i en bärande vägg. Att avgöra vad som är en bärande vägg och inte kräver en hel del erfarenhet. Det är där vi kommer in i bilden. Oavsett om det handlar om en ombyggnation inomhus eller en utbyggnad kan vi hjälpa dig se till att byggnationen sker på ett sätt som inte påverkar fastighetens bärfasthet.

  Undvik merkostnader och misstag med professionell hjälp

  I äldre hus är det många väggar som är ”ofrivilligt bärande”, det är vad vi ofta kallar väggar som ”på papperet” inte ska vara bärande, men som i praktiken ändå är det. Risken är att du tar ner en vägg i din lägenhet, senare så kommer din granne från våningen ovanför ner och berättar att hens golv sviktar. Det kan bli en dyr historia. Vi har kunskapen som krävs för att du ska kunna undvika en sådan händelseutveckling.

  Glöm inte att anmäla ombyggnaden till kommunen eller din förening

  Du behöver känna till att en håltagning dels kräver att du gör en bygganmälan till kommunen. Om du bor i en bostadsrättsförening behöver du även få ett godkännande från föreningen.

  Vi utför avväxlingar i många olika fastighetstyper:

  • Lägenheter
  • Villor
  • Fritidshus och sommarstugor
  • Kommersiella lokaler (kontor, butiker och restauranger)

  Använd ROT för lägre kostnader när du bygger om hemma

  I vissa fall kan avväxlingar ge dig rätt att sänka kostnaden med ROT-avdraget. En grundförutsättning för att få använda ROT-avdraget är att jobbet sker i en bostad som du själv äger och bor i. Som mest kan du sänka kostnaden för våra tjänster med 50 000 kronor, eller 30 procent av totalpriset.

  Kontakta en specialist på öppningar i träkonstruktioner

  Hör av dig till oss för att få reda på vad det skulle kosta att få hjälp med avväxling. Efter din kontakt med oss kommer vi och gör en besiktning av lokalerna. Därefter återkommer vi så snart som möjligt till dig med en offert som du får helt utan kostnad. Räkna med ett trevligt bemötande och nöjd kundgaranti. Vi ser inte ett jobb som avklarat förrän du godkänt resultatet.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   - Projektledare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Bektur
   - Projektledare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

   Vilka kunder hjälper ni och vart i Stockholm kan vi anställa er?

   Vårt rivningsbolag tar framför allt uppdrag för företag och fastighetsägare. Vi tar också arbeten för bostadsrättsföreningar och kan jobba som underleverantör åt andra byggföretag. Vårt arbetsområde kan definieras som Stor-Stockholm. Det betyder att vi står redo att ta uppdrag från Upplands-Väsby i norr till Enköping i söder, Färingsö i väster till Värmdö i öster.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad är begrepp som innebär att en firma tar ansvar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. Vid totalentreprenad har beställaren alltså bara en avtalspart. Exempelvis om du anställer Stockholm Rivning så har du endast en kontaktperson under projektets gång vilket underlättar processen. Fördelen med att anställa oss är att vi har både bred erfarenhet som totalentreprenör och som underentreprenör. Om ni vill veta mer så kontakta oss gärna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för rivning?

   En del av våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdrag. Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 30% av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor per år, för olika typer av bygg- och renoveringstjänster. Innan du hör av dig till oss med ditt uppdrag rekommenderar vi att du kontrollerar med Skatteverket att du har ROT-avdrag kvar att dra av. Därefter kan vi hjälpa dig med pappersarbetet och se till att avdragen dras som de ska. Fråga bara om ROT-avdraget när du hör av dig till oss.

   Hur mycket kostar det att riva?

   Exakt vad en rivning kostar på beror på förutsättningarna för varje enskilt uppdrag. Vissa jobb är enklare och andra mer komplicerade. Ett rivningsarbete, som att riva en bärande vägg, är till exempel mer krävande än att riva ett helt hus. Särskilt om arbetet ska ske i anslutning till lokaler som används. I och med att alla uppdrag är unika så avstår vi från att uppge några exakta priser här. Om du hör av dig till oss och presenterar ditt uppdrag får du dock en offert helt kostnadsfritt. I vissa fall kan vi behöva besöka uppdragsplatsen för att avgöra vad arbetet kräver. Offerten är självklart gratis oavsett.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Rivning när vi behövde renovera och riva ut vårt badrum och kök. Rivarna var väldigt lyhörda, punktliga och städade rent efter sig.  Kan verkligen rekommendera dem och kommer garanterat använda dem vid nästa rivprojekt.

   Johan R, Solna

   Stockholm Rivning anlitades för en totalrenovering av vår lägenhet i Sollentuna. Arbetet var klart på utsatt tid och slutresultatet blev väldigt fint. Trevligt bemötande både deras projektledare och anställda. Vi rekommenderar för framtida rivningar.

   Niklas E, Sollentuna

   Vi tog hjälp av Stockholm Rivning för rivning av vårt golv till bostadsrättsföreningen. Vi fick snabb återkoppling och en tydlig, lättläst och fri offert. Deras rivkillar utförde arbetet helt enligt vår överenskommelse, snabbt och effektivt. Vi rekommenderar!

   Petra S, Styrelsemedlem

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig riva din fastighet i Stockholm

   Stockholmsberget

   Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset “Stockholmsbergen” i Södertälje.

   Norra Tornen

   Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus “Norra Tornen” beläget i Vasastan.

   Tingstorget

   Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet “Tingstorget” i Alby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    - Projektledare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se

    Bektur
    - Projektledare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se