Bilning av Golv i Stockholm

 Behöver ni hjälp med bilning av befintligt golv? Stockholm Rivning utför allt inom bilning, sågning & håltagning av hårda material så som betong, sten och cement. Vi har inom företaget utbildade rivare som kan göra större eller precisa hål för att byta avlopp eller golvbrunnar. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bilning av Betonggolv

Behöver ni hjälp med att bila bort ett helt betonggolv? Vi har flera års erfarenhet inom bilning.

Bilning av Golvbrunn

Det kan vara svårt att byta ut en golvbrunn. Låt oss hjälpa er bila bort materialet runtomkring.

Bilning av Avlopp

Ska ni byta ut rör eller avlopp? I så fall kan vi hjälpa er bila bort betong runtom.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni hjälp med Bilning av Befintligt Golv i Stockholm? För oss spelar det ingen roll om det är ett stort eller litet projekt som du vill ha hjälp med. Vi tar oss an alla typer av arbeten.

  Vi bilar era golv i Stockholm

  Anledningar till att man vill bila ett befintligt golv kan vara många. Det kan handla om att man vill ha byta ut hela golvet eller byta ett par avloppsrör. Vi hjälper alla sorters kundgrupper inom Stockholmsområdet så som bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företagare och privatpersoner. 

  Utbildade rivare med lång branscherfarenhet

  Våra hantverkare har lång erfarenhet av att bila alla slags hårda byggmaterial så som betong, cement, granit eller stengolv. Vi har alla grundläggande utbildningar inom företaget samt köper in senaste utrustningen som vi har i en modern maskinpark.

  Våra tjänster inom bilning & sågning

  Vi erbjuder kompletta tjänster inom bilning så som:

  • Bilning av befintligt golv
  • Sågning av hårda byggmaterial
  • Spårning i betong, tegel eller stenmaterial
  • Håltagning

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Michel
   - Projektledare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Bektur
   - Projektledare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

   Vilka kunder hjälper ni och vart i Stockholm kan vi anställa er?

   Vårt rivningsbolag tar framför allt uppdrag för företag och fastighetsägare. Vi tar också arbeten för bostadsrättsföreningar och kan jobba som underleverantör åt andra byggföretag. Vårt arbetsområde kan definieras som Stor-Stockholm. Det betyder att vi står redo att ta uppdrag från Upplands-Väsby i norr till Enköping i söder, Färingsö i väster till Värmdö i öster.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad är begrepp som innebär att en firma tar ansvar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. Vid totalentreprenad har beställaren alltså bara en avtalspart. Exempelvis om du anställer Stockholm Rivning så har du endast en kontaktperson under projektets gång vilket underlättar processen. Fördelen med att anställa oss är att vi har både bred erfarenhet som totalentreprenör och som underentreprenör. Om ni vill veta mer så kontakta oss gärna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för rivning?

   En del av våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdrag. Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 30% av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor per år, för olika typer av bygg- och renoveringstjänster. Innan du hör av dig till oss med ditt uppdrag rekommenderar vi att du kontrollerar med Skatteverket att du har ROT-avdrag kvar att dra av. Därefter kan vi hjälpa dig med pappersarbetet och se till att avdragen dras som de ska. Fråga bara om ROT-avdraget när du hör av dig till oss.

   Hur mycket kostar det att riva?

   Exakt vad en rivning kostar på beror på förutsättningarna för varje enskilt uppdrag. Vissa jobb är enklare och andra mer komplicerade. Ett rivningsarbete, som att riva en bärande vägg, är till exempel mer krävande än att riva ett helt hus. Särskilt om arbetet ska ske i anslutning till lokaler som används. I och med att alla uppdrag är unika så avstår vi från att uppge några exakta priser här. Om du hör av dig till oss och presenterar ditt uppdrag får du dock en offert helt kostnadsfritt. I vissa fall kan vi behöva besöka uppdragsplatsen för att avgöra vad arbetet kräver. Offerten är självklart gratis oavsett.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Rivning när vi behövde renovera och riva ut vårt badrum och kök. Rivarna var väldigt lyhörda, punktliga och städade rent efter sig.  Kan verkligen rekommendera dem och kommer garanterat använda dem vid nästa rivprojekt.

   Johan R, Solna

   Stockholm Rivning anlitades för en totalrenovering av vår lägenhet i Sollentuna. Arbetet var klart på utsatt tid och slutresultatet blev väldigt fint. Trevligt bemötande både deras projektledare och anställda. Vi rekommenderar för framtida rivningar.

   Niklas E, Sollentuna

   Vi tog hjälp av Stockholm Rivning för rivning av vårt golv till bostadsrättsföreningen. Vi fick snabb återkoppling och en tydlig, lättläst och fri offert. Deras rivkillar utförde arbetet helt enligt vår överenskommelse, snabbt och effektivt. Vi rekommenderar!

   Petra S, Styrelsemedlem

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig riva din fastighet i Stockholm

   Stockholmsberget

   Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset “Stockholmsbergen” i Södertälje.

   Norra Tornen

   Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus “Norra Tornen” beläget i Vasastan.

   Tingstorget

   Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet “Tingstorget” i Alby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Michel
    - Projektledare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se

    Bektur
    - Projektledare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se