Flytspackling av Våtrum i Stockholm

Söker ni hjälp med flytspackel av våtrum? Stockholm Rivning har lång erfarenhet av att applicera flytspackel på badrum, tvättstuga, entré, hall och värmegolv. Genom att anlita oss kan du få snabb och effektiv service när du behöver. Vi arbetar alltid enligt branschreglerna. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Flytspackel Badrum

Behöver ni hjälp med att flytspackla ett badrum? Vi har flera års erfarenhet inom flytspackling.

Flytspackel Tvättrum

Tvättrum utsätts för mycket fukt. Därför är det viktigt att täta kakel och klinker med flytspackel.

Flytspackel Källare

Flytspackel är en metod & material som är mycket uppskattad och som lämpar sig utmärkt för källare.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni hjälp med Flytspackling av Våtrum i Stockholm? Kontakta oss så hjälper vi dig till spackla era golv för en längre hållbarhet.

  Flytspackling av våtrum i Stockholm

  Flytspackling används i framförallt våtrum för att förstärka, avjämna eller skapa fall. Vi hjälper alla sorters kundgrupper inom Stockholmsområdet så som bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företagare och privatpersoner med att flytspackla badrum, tvättstuga och källare. Det är även ett utmärkt alternativ för att skydda och täta värmegolv.

  Vad är flytspackel?

  Flytspackel kallas även avjämningsmassa, golvavjämning eller golvspackel. Det är ett slags cementpulver som blandas på plats och som hindrar vatten från att gå genom golvet. Det behövs ett överliggande material för skydda golvet totalt så som klinker eller kakel. Våra hantverkare har lång erfarenhet av att flytspackla alla slags våtrum. 

  Ett samarbete att lita på

  Att samarbeta med våra kunder är något som vi lägger ett stort värde i. Det är inte bara konstruktivt, utan även mycket givande. Genom att värna om relationerna med våra samarbetspartners, kunder och medarbetare kan vi se till att skapa en miljö som är trivsam och bekymmersfri.

  Kontakta oss så pratar vi mer!

  Är du i behov av en kostnadsfri offert eller vill du att vi kommer ut på en besiktning? Kanske vill du bara ha rådgivning och stöd? Kontakta oss så pratar vi mer om just ditt våtrum, dina behov och vad vi kan göra för dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

   Vilka kunder hjälper ni och vart i Stockholm kan vi anställa er?

   Vårt rivningsbolag tar framför allt uppdrag för företag och fastighetsägare. Vi tar också arbeten för bostadsrättsföreningar och kan jobba som underleverantör åt andra byggföretag. Vårt arbetsområde kan definieras som Stor-Stockholm. Det betyder att vi står redo att ta uppdrag från Upplands-Väsby i norr till Enköping i söder, Färingsö i väster till Värmdö i öster.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad är begrepp som innebär att en firma tar ansvar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. Vid totalentreprenad har beställaren alltså bara en avtalspart. Exempelvis om du anställer Stockholm Rivning så har du endast en kontaktperson under projektets gång vilket underlättar processen. Fördelen med att anställa oss är att vi har både bred erfarenhet som totalentreprenör och som underentreprenör. Om ni vill veta mer så kontakta oss gärna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för rivning?

   En del av våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdrag. Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 30% av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor per år, för olika typer av bygg- och renoveringstjänster. Innan du hör av dig till oss med ditt uppdrag rekommenderar vi att du kontrollerar med Skatteverket att du har ROT-avdrag kvar att dra av. Därefter kan vi hjälpa dig med pappersarbetet och se till att avdragen dras som de ska. Fråga bara om ROT-avdraget när du hör av dig till oss.

   Hur mycket kostar det att riva?

   Exakt vad en rivning kostar på beror på förutsättningarna för varje enskilt uppdrag. Vissa jobb är enklare och andra mer komplicerade. Ett rivningsarbete, som att riva en bärande vägg, är till exempel mer krävande än att riva ett helt hus. Särskilt om arbetet ska ske i anslutning till lokaler som används. I och med att alla uppdrag är unika så avstår vi från att uppge några exakta priser här. Om du hör av dig till oss och presenterar ditt uppdrag får du dock en offert helt kostnadsfritt. I vissa fall kan vi behöva besöka uppdragsplatsen för att avgöra vad arbetet kräver. Offerten är självklart gratis oavsett.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Rivning när vi behövde renovera och riva ut vårt badrum och kök. Rivarna var väldigt lyhörda, punktliga och städade rent efter sig.  Kan verkligen rekommendera dem och kommer garanterat använda dem vid nästa rivprojekt.

   Johan R, Solna

   Stockholm Rivning anlitades för en totalrenovering av vår lägenhet i Sollentuna. Arbetet var klart på utsatt tid och slutresultatet blev väldigt fint. Trevligt bemötande både deras projektledare och anställda. Vi rekommenderar för framtida rivningar.

   Niklas E, Sollentuna

   Vi tog hjälp av Stockholm Rivning för rivning av vårt golv till bostadsrättsföreningen. Vi fick snabb återkoppling och en tydlig, lättläst och fri offert. Deras rivkillar utförde arbetet helt enligt vår överenskommelse, snabbt och effektivt. Vi rekommenderar!

   Petra S, Styrelsemedlem

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig riva din fastighet i Stockholm

   Stockholmsberget

   Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset “Stockholmsbergen” i Södertälje.

   Norra Tornen

   Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus “Norra Tornen” beläget i Vasastan.

   Tingstorget

   Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet “Tingstorget” i Alby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se

    Offert? Klicka här