Bygga Vägg i Stockholm

Är du intresserad av att bygga en vägg? Kanske vill du dela av ett sovrum och göra det till två eller så vill du skapa ett arbetsrum i vardagsrummet? Vi har stor erfarenhet av de flesta rivningsarbeten och arbetar inom hela Stockholmsområdet. Vi hjälper dig att sätta upp en skiljevägg eller varför inte bygga en innervägg med skjutdörr? Hör av dig till oss om du behöver hjälp. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Innervägg

Vi hjälpa dig med bl.a. stålregler, skiljevägg, mellanvägg, gips samt innervägg med skjutdörr!

Riva Vägg

Vi har mångårig erfarenhet av rivningsarbeten & kan ta bort en vägg för att skapa en öppen planlösning.

Lättrivning

Vi kan givetvis hjälpa er med andra lättrivningsarbeten i samband med byggnationen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Professionell hjälp när du vill Bygga Vägg i Stockholm Vi får väggarna på plats och utan att skada golv eller andra ytor i processen. Med oss kan du känna dig trygg.

  Så kan vi hjälpa dig

  Att bygga en vägg innebär så mycket mer än att bara sätta några skivor på plats. När du kontaktar oss kan vi bland annat hjälpa dig med stålregler, skiljevägg, sätta upp en mellanvägg, osb gips och att bygga en innervägg med skjutdörr. Inget jobb är för stort eller för litet och vi jobbar alltid för att uppfylla alla önskemål och idéer du har.

  Vi hjälper alla kundgrupper

  Oavsett om du är ett företag, en privatperson eller BRF så kan vår byggfirma hjälpa dig. Vi har mångårig erfarenhet av alla kundgrupper och arbetar inom hela Stockholm. Kanske vill du bygga väggar i kontorslandskapet för att få mer privata arbetsutrymmen? Vi får väggarna på plats och utan att skada golv eller andra ytor i processen. Med oss kan du känna dig trygg.

  Med kunden i fokus

  Att få sin arbetsplats eller sitt hem precis som man önskar är något som många drömmer om och med hjälp av vår expertis kan det bli verklighet. Våra hantverkare lyssnar noga på alla dina tankar och idéer och sätter sedan upp en plan som passar båda parter. Tack vare vår långa kunskap inom ämnet kan vi få till de allra flesta väggar och i en design som du blir riktigt nöjd med.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert 

  Innan man påbörjar ett byggprojekt kan det vara skönt att veta vilken kostnad man har att vänta sig. Därför erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter. Hör av dig till oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med. Kanske vill du bygga vägg på parkett eller bygga vägg på betonggolv? Inga problem! Vi har kunskapen och verktygen som krävs för att få din vägg på plats.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 08-580 97 956
   info@stockholm-rivning.se

   Lägre pris med ROT-avdrag

   Som privatperson har du rätt att använda dig av ROT-avdraget. Med ROT-avdraget kan du se till att sänka dina arbetskostnader med 30 %. Avdraget gäller endast för privatpersoner och upp till 50.000 kronor om året per person. Du ger oss ditt personnummer och vi sköter kontakten med Skatteverket. 

   Nöjd kund garanti

   Vi vill att du som kund ska känna dig riktigt nöjd med vårt arbete och därför erbjuder vi alltid en nöjd kund garanti. Denna garanti innebär att vi inte kommer sluta att jobba tills du är 100 % nöjd med resultatet. Skulle det uppstå några problem efter att vi har gått från platsen är det bara att höra av dig. Vi kommer ut och åtgärdar detta för att säkerställa att vi uppfyller får garanti till max.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid rivningar i Stockholm

   Vilka kunder hjälper ni och vart i Stockholm kan vi anställa er?

   Vårt rivningsbolag tar framför allt uppdrag för företag och fastighetsägare. Vi tar också arbeten för bostadsrättsföreningar och kan jobba som underleverantör åt andra byggföretag. Vårt arbetsområde kan definieras som Stor-Stockholm. Det betyder att vi står redo att ta uppdrag från Upplands-Väsby i norr till Enköping i söder, Färingsö i väster till Värmdö i öster.

   Vad innebär totalentreprend?

   Totalentreprenad är begrepp som innebär att en firma tar ansvar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. Vid totalentreprenad har beställaren alltså bara en avtalspart. Exempelvis om du anställer Stockholm Rivning så har du endast en kontaktperson under projektets gång vilket underlättar processen. Fördelen med att anställa oss är att vi har både bred erfarenhet som totalentreprenör och som underentreprenör. Om ni vill veta mer så kontakta oss gärna.

   Kan vi söka ROT-avdraget för rivning?

   En del av våra tjänster ger dig rätt till ROT-avdrag. Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 30% av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor per år, för olika typer av bygg- och renoveringstjänster. Innan du hör av dig till oss med ditt uppdrag rekommenderar vi att du kontrollerar med Skatteverket att du har ROT-avdrag kvar att dra av. Därefter kan vi hjälpa dig med pappersarbetet och se till att avdragen dras som de ska. Fråga bara om ROT-avdraget när du hör av dig till oss.

   Hur mycket kostar det att riva?

   Exakt vad en rivning kostar på beror på förutsättningarna för varje enskilt uppdrag. Vissa jobb är enklare och andra mer komplicerade. Ett rivningsarbete, som att riva en bärande vägg, är till exempel mer krävande än att riva ett helt hus. Särskilt om arbetet ska ske i anslutning till lokaler som används. I och med att alla uppdrag är unika så avstår vi från att uppge några exakta priser här. Om du hör av dig till oss och presenterar ditt uppdrag får du dock en offert helt kostnadsfritt. I vissa fall kan vi behöva besöka uppdragsplatsen för att avgöra vad arbetet kräver. Offerten är självklart gratis oavsett.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Rivning när vi behövde renovera och riva ut vårt badrum och kök. Rivarna var väldigt lyhörda, punktliga och städade rent efter sig.  Kan verkligen rekommendera dem och kommer garanterat använda dem vid nästa rivprojekt.

   Johan R, Solna

   Stockholm Rivning anlitades för en totalrenovering av vår lägenhet i Sollentuna. Arbetet var klart på utsatt tid och slutresultatet blev väldigt fint. Trevligt bemötande både deras projektledare och anställda. Vi rekommenderar för framtida rivningar.

   Niklas E, Sollentuna

   Vi tog hjälp av Stockholm Rivning för rivning av vårt golv till bostadsrättsföreningen. Vi fick snabb återkoppling och en tydlig, lättläst och fri offert. Deras rivkillar utförde arbetet helt enligt vår överenskommelse, snabbt och effektivt. Vi rekommenderar!

   Petra S, Styrelsemedlem

   Våra senaste Projekt Hos oss får du ett sammansvetsat team som hjälper dig riva din fastighet i Stockholm

   Stockholmsberget

   Fogning och tätning i samband med nyproduktion av fastighetshuset “Stockholmsbergen” i Södertälje.

   Norra Tornen

   Installation av passivt brandskydd vid nybyggnation av bostadshus “Norra Tornen” beläget i Vasastan.

   Tingstorget

   Fogningsarbeten vid nyproducerade bostadsprojektet “Tingstorget” i Alby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 08-580 97 956
    info@stockholm-rivning.se

    Offert? Klicka här